ZZP’er of freelancer?

Succesvol en zorgeloos ondernemen kan alleen wanneer uw administratie op orde is. Wij kunnen uw volledige bedrijfsadministratie inrichten en bijhouden. Ook verzorgen we belastingaangiftes en adviseren over verzekeringen, subsidies en een pensioenvoorziening. Wilt u als ZZP’er of freelancer zoveel mogelijk zelf doen en heeft u behoefte aan een professional die meekijkt?

Online boekhouden

Wilt u uw administratie zelf digitaal doen, dan kies u voor een online administratieprogramma. Dat is makkelijk en voordelig. In- en verkoopfacturen worden direct verwerkt en u heeft 24/7 inzicht in uw financiële situatie. Wij kijken op afstand mee en controleren of alles klopt.

Kies de juiste online software

Wat is handig: een app, zodat u ook via uw telefoon toegang hebt tot de administratie? Wilt u digitaal factureren? Wilt u inkoopfacturen en bonnetjes scannen en direct digitaal laten verwerken? Of een koppeling met de bank, zodat bankafschriften automatisch worden verwerkt? Wij adviseren u graag over het programma dat het beste bij uw wensen past en zorgen voor een professionele ondersteuning. Wij hebben goede ervaringen met Unit 4 Multivers, SnelStart, Exact, Visma, E-boekhouden, Moneybird en Tellow.

Administratie op maat

Welke werkzaamheden wilt u zelf verzorgen en welke wilt u uitbesteden? Vooraf overleggen we welke werkwijze het beste bij u past. We stellen een pakket samen voor een vast bedrag per jaar.

Wij informeren u graag over onze mogelijkheden. Bel of mail voor het maken van een afspraak.