Onze ervaren medewerkers

Hette Postma

Eigenaar

Onderhoudt contacten met relaties, stelt jaarstukken op en werkt individuele opdrachten uit, zoals financieringsaanvragen, kostprijsberekeningen, ontwikkelingen op lange termijn, bedrijfsovernames en bedrijfsbeëindigingen. Startte in 2010 met RAAD. Hette is een trotse opa, gek op tuinieren en hij maakt graag toertochten op de motor.

Contact
h.postma@raadpostma.nl
038 460 3904 / 06 51 422 488

Martin Postma

Register MKB Belastingconsulent / Bedrijfseconoom

Werkt jaarrekeningen uit van eenmanszaken, VOF’s en BV’s en doet de diverse belastingaangiftes. Daarnaast verzorgt hij de implementatie van de boekhoudsoftware bij klanten. Werkt sinds april 2018 bij RAAD Postma, daarvoor heeft na zijn studie een wereldreis gemaakt. Martin gaat een aantal keren per week naar de sportschool en hij voetbalt graag.

Contact
m.postma@raadpostma.nl
038 460 3904

Annemarie Schinkel

Administratief medewerker

Verwerkt de administratie en dient btw-aangiftes in. Werkt bij ons sinds december 2021. Annemarie is getrouwd met Sandy en moeder van Simone en Sofie. In haar vrije tijd is Annemarie te vinden op de tennisbaan en wandelt ze graag met haar hond Nova. Ook houdt ze van lekker koken en ze vindt het erg leuk om te kamperen.

Contact
038 460 3904
a.schinkel@raadpostma.nl

Luc Godeke

administratief medewerker/salarisadministrateur

Werkt financiële en fiscale jaarrekeningen uit en verwerkt maandelijkse loongegevens, inclusief aangiften pensioenen en loonheffingen. Werkt sinds 1 maart 2013 bij RAAD, daarvoor eerder bij een accountantskantoor en een ander administratiekantoor. Luc houdt van racefietsen en mountainbiken en droomt ervan een meerdaagse toertocht te fietsen in het buitenland, zoals in de Franse Alpen.

Contact
038 460 3904
l.godeke@raadpostma.nl

Vertrouwen en persoonlijk contact vinden wij belangrijk in onze relatie met een klant.