MKB-ondernemer

Waarschijnlijk bent u liever bezig met uw onderneming dan met uw administratie. Dus laat het verwerken van de financiële administratie, de salarisadministratie en de fiscale aangiftes maar aan ons over. Naast het opstellen van tussentijdse overzichten, begrotingen, financieringsplannen en een langetermijnplanning, kunnen wij u ook adviseren over bijvoorbeeld bedrijfsopvolging, verkoop of overname, financieringsaanvragen en subsidies.

Analyse resultaten

Door periodieke rapportages heeft u altijd een actueel overzicht van de behaalde omzet en de gemaakte kosten. U kunt een analyse maken van bijvoorbeeld de werkelijke resultaten ten opzichte van de begroting en u kunt tijdig bijsturen. Daardoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Online boekhouden

Wilt uw de administratie zelf digitaal doen, dan kunt u kiezen voor een online administratieprogramma. Wij hebben goede ervaring met Unit 4 Multivers, SnelStart, Exact, Visma, E-boekhouden, Moneybird en Tellow. Wij kijken op afstand mee en verzorgen bijvoorbeeld de aangiftes en de jaarrekening.

Administratie op maat

Welke werkzaamheden wilt u zelf verzorgen en welke wilt u uitbesteden? Vooraf overleggen we welke werkwijze het beste bij uw onderneming past. We stellen een pakket samen voor een vast bedrag per jaar.

Wij informeren u graag over onze mogelijkheden. Bel of mail voor het maken van een afspraak.